Info: +38757 447-101
Pratite nas:

Video Nadzor

Usluge montaže i prodaja opreme

 • VIDEO NADZOR
  Nadzirite svoju imovinu.

Video nadzor

Video nadzor predstavlja elektronski sistem za nadgledanje i snimanje situacija na nekom prostoru i prenos signala sa kamera na predefinisanu lokaciju. Osnovna funkcija ovakvog sistema je pružanje informacija o bezbjednosnom statusu na osnovu koje će korisnik moći da organizuje odgovarajuće mjere zaštite. Arhiviranje video informacija o bezbjednosnom statusu štićenog objekta ima višestruku namjenu u procesu analize bezbjednosnog stanja objekta kao i u dokumentovanju incidentnih situacija. Sistemi se ne koriste samo na “kritičnim” mestima, već imaju primjenu i u mnogim drugim situacijama, npr. za nadzor proizvodnih procesa u fabrikama, rad mašina u postrojenjima, nadzor robe u prodavnicama i skladištima, nadzor izloženih eksponata, nadzor ulaza i izlaza vozila, utovar i istovar robe, nadzor radnika u firmama, nadzor pacijenata na intenzivnoj njezi, nadzor posjetioca na nekom događaju i dr. Planiranje i projektovanje sistema video nadzora je složen proces koji mora da se uklopi u rezultate analize bezbjednosne ugroženosti objekta, lica ili materijalnih dobara uz poštovanje svih postojećih specifičnosti objekta, položaja i njegove namjene, pa sve do uklapanja u tehnologiju rada koja se u njemu odvija.

Brojne prednosti

· Sveobuhvatan pregled situacije unutar i oko objekata

· Prevencija i odvraćanje potencijalnih počinilaca

· Trajno sačuvani snimci incidenta kao dokazni materijal

· Automatsko alarmiranje

 

Žašto izabrati nas

Posvećenost

Control Point je firma koja od početka svog poslovanja teži iskrenoj i korektnoj realizaciji projekata u svim oblastima. Naš osnovni cilj je proširenje, a odatle i kreće naša posvećenost svim sferama i relizacijama naših projekata.

Konkretno u usluzi video nadzora, naša firma pstavlja poseban akcenat na efikasnu i sugurnu realizaciju. Svaka ozbiljnija firma ili okruženje mora imati stabilan i siguran nadzor, čime će na jedini pravi način osigurati svoju imovinu i pratiti dešavanja.

Oprema

Razvojom ip mrežne tehnologije, naša firma se fokusira na opremu koja radi na pomenutom pricipu. Prednosti ove tehnologije su brzina i kvalitet snimanja/nadgledanja, siguran i lak pristup sa udaljenih lokacija i veći obim pokrivenosti. Bezbjednost vaše imovine je u rukama iskusnih stručnjaka iz CONTROL POINT-a.

Realizacija

Zadovoljstvo naših klijenata je na prvom mjestu. Trudimo se najviše što možemo, i više od toga, da budemo aktuelni u svim sferama poslovanja, da bi naši klijenti uvijek mogli dobiti najbolji odnos cijene i kvaliteta, kako usluga tako i proizvoda.

Korak 1

Projektovanje sistema nadzora

Na osnovu Vaših potreba i zahtjeva naš tim stručnjaka će Vam ponuditi više konceptualnih rješenja za izgradnju sistema video nadzora koji odgovara vašem zahtjevu.

Korak 2

Instalacija opreme

Instalacija aktivne i pasivne opreme i puštanje u rad mrežnih kamera uređaja kao i cijelog sistema nadzora. Montaža video nadzora često predstavlja kompleksan problem koji zahtjeva edukovane stručnjake koji su ipak više od nekoga ko zna izbušiti dvije rupe u zidu.

Korak 3

Testiranje sistema

Konfigurisanje i testiranje predstavlja krucijalan korak do savršenog sistema video nadzora. Optimizacija uređaja i opreme zahtjeva posebnu vještinu koju danas nekolicina posjeduje.

Korak 4

Puštanje u rad

Završno ispitivanje i test instaliranih uređaja izvode visko stručni i iskusni inženjeri, sa najsavremenijim instrumentima i alatima za tu namjenu.

Korak 5

Praćenje kamera sa udaljenih lokacija

Naši uređaji su bazirani na računarskoj mreži, samim tim je moguće prenositi signal preko mreže i Interneta i pregledavati snimke i sliku uživo sa udaljenih lokacija, od kuće, posla ili putem smartphone android uređaja, bilo kad i bilo gde.

 
Poslednje izmjene
kontaktirajte nas
 • Addresa: Cara Lazara bb. Sokolac 71350, RS BA
 • Tel: +38757 447-101
 • Email: info@controlpoint.ba
 • Ponedeljak - Petak: 9:00 - 17:00
  Subota - Nedelja:10:00 - 16:00, Ne radimo
Navigacija
 • Početna
 • Proizvodi
 • Servis i Usluge
 • Mreže i Sigurnost
 • O Nama
 • Kontakt
 • © 2016. «Cpoint Design».