Info: +38757 447-101
Pratite nas:

Alarmi

Alarmni sistem Jablotron 100

 • Alarmi Jablotron
  Osigurajte svoju imovinu.

Alarmi JABLOTRON

Prvo vam želimo pomoći da shvatite ono osnovno o alarmima i da možete razumjeti terminologiju koju upotrebljavamo kada je riječ o alarmima i njihovom funkcioniranju. Ovo su osnove koje bi ste svakako trebali pročitati kako bi ste lakše razumjeli i shvatili kako funkcioniše jedan alarmni sistem. Najčesće se sastoji od:

a.) Centralne jedinice/centrale koja je „mozak“ sustava. Ona obrađuje i procesira dobivene signale od ostalih komponenti sistema.

b.) Upravljačkih elemenata kao što su tastature, daljinski upravljači, moduli za udaljeno upravljanje putem releja. Njima se upravlja sistemom tj. uključuje ili isključuje, programira ili aktivira neka od željenih funkcija alarma.

c.) senzori ili detektori su elementi u sistemu koji detektuaju neko neželjeno stanje npr. pokušaj ulaska u štićeno područje, pojavu dima ili povišene temperature, poplavu, curenje plina itd. U slučaju detektiranja šalju signal na centralnu jedinicu koja dalje obrađuje dobiveni signal te određuje što de se dogoditi.

d.) izvršnih elemenata koji vrše neku radnju po dobivenome signalu od centralne jedinice, a to mogu biti primjerice elektro ventili koji mogu prekinuti dotok plina ili vode, elektro brave koje mogu osloboditi ili zatvoriti neka vrata, rampi i sl.

JABLOTRON 100

Jablotron je češka kompanija koja proizvodi hibridne alarmne sisteme, i čiji smo ekskluzivni predstavnici za istočnu regiju BiH.Najnoviji alarmni sistem JABLOTRON 100 sa revolucionarnim sistemom kontrole je sjajno rešenje za zaštitu vlasnišva i ljudi od bilo provale, ili pljačke. JA-100 sistem u sebi  integriše srž funkcija alarma sa rešenjima pametne kuće.JA-100 je profesionalni bezbednosni sistem koji striktno zahteva profesionalnu instalaciju od strane obučenog instalatera.

Alarm omogućava prilagodivo korišćenje kombinacije žičanih i bežičnih uređaja. Fleksibilno se prilagodjava bezbednosnim zahtevima bilo kompanije ili domaćinstva, pri tom ostajući lak za upravljanje.Ovi, naizgled nekompatabilni zahtevi, su zadovoljeni revolucionarnom patentiranom sistemskom kontrolnom jedinicom. Novina u vezi sa ovim alarmom nije samo u načinu kontrole, već u celoj njegovoj arhitekturi. Opseg i varijabilnost uređaja, struktura magistrale, novi bežični protokol, kao i mogućnosti komunikacije za  pristup i usluge udaljenim korisnicima čine JA-100 bezbednosni alarmni sistem vanvremenskim.

JA-100 se sastoji iz velikog broja komponenata, koje se mogu pronaći u sekciji proizvoda ALARMI

Žašto Jablotron?

Garancija

U ponudi Jablotron alarma, naša firma pridodaje poseban akcenat na brzu,efikasnu i sugurnu realizaciju.Svaka ozbiljnija firma, objekat ili okruženje mora imati stabilan i siguran alarm, čime će na pravi način osigurati svoju imovinu, Contrl Point nudi 5 godina garancije na Jablotron 100 sisteme, a garancija je proširiva i do 7 god.

Sigurnost

Profesionalna bezbednost, mogućnost proširenja, daljinsko upravljanje i odličan dizajn! To je novi alarmni sistem sa revolucionarnom kontrolom. Nudi i upravljanje kućnim aparatima "Home Automation", ili žargnski rečeno Pametne Kuće. JABLOTRON 100 alarmni sistemi fleksibilno se prilagođavaju zahtevima bezbednosti svake kuće. Nezavisno uključivanje pojedinačnih zona dozvoljava da samo odabrani delovi kuće budu obezbeđeni prema trenutnoj potrebi.Alarm ne propušta ništa i uvek poziva pomoć na vreme.Bezbednost vaše imovineje u rukama iskusnih stručnjaka iz CONTROL POINT-a uz Jablotron 100.

Jednostavan

Jablotron 100 je prvi alarmni sistem koji je neposredno razumljiv svakome zahvaljujući svom revolucionarnom sistemu upravljanja tako da nikada ne treba da brinete o tome, sistem je razvijen za jednostavno i pouzdano korišćenje!

Alarmna centrala

Alarmna centrala može da bude pod kontrolom do čak 300 korisnika. Za potrebe upravljanja sistemom postoji adresabilna-žičana i u potpunosti bežična verzija pristupnih modula. Opremljeni su RFID čitačem i tastaturom i ekranom u zavisnosti od modela. Kontrolni segmenti povezani na module primenjuju jednostavnu logiku semafora za lako upravljanje pojedinačnim celinama, uređajima, hitnim pozivima ili za prikazivanje stanja sistema.

Bežični i žičani senzori i detektori

120 bežičnih ili žičanih zona za detektore, tastature i kontrolne module, sirene i druge uređaje sa adresom. Sistem se može podeliti na najviše 15 celina (particija). Alarmna centrala kombinuje adresabilnu arhitekturu žičane veze sa bežičnom vezom pojedinih uređaja. Bežična komunikacija se zasniva na novom dvosmernom dinamičkom JABLOTRON 100 protokolu prenosa koji koristi frekvenciju od 868 MHz.

Relejni moduli

JABLOTRON 100 štiti ne samo od provalnika, već i protiv požara, poplave ili curenja gasa. Alarm je takođe u stanju da kontroliše razne uređaje putem PG relejnih mdula, kao naprimer grejanje, svjetla, garažna vrata, brave itd. U potpunosti možete iskoristi prednosti vrhunske tehnologije iz Jablotron 100 alarmnog sistema!

Izvještaji i Aplikacije kontrole

Alermna centrala je snabdevena GSM/GPRS/LAN komunikatorom za govornu, SMS ili GPRS komunikaciju sa korisnicima i Kontrolno Operativnim Centrima (KOC). Opcioni komunikator može biti povezan na fiksnu telefonsku liniju. Pored toga što prenose informacije o sistemu, komunikatori takođe služe kao modemi za potpuno daljinski pristup, praćenje, programiranje i upravljanje uređajima (na primer upravljanje aparatima u domaćinstvu). Daljinski pristup može se izvršiti putem Interneta, SMS komandi ili preko direktne veze sa F-link konfiguracionim softverom.

Naručite odmah

Zaštitite svoju imovinu protiv upada, požara i ostalih neželjenih situacija, a u isto vrijeme kontrolišite svoje kućne uređaje, i pratite dešavanja i izvještaje.Priuštite sebi takvo zadovoljstv i kontaktirajte nas na vrijeme!

Posalji upit

Poslednje izmjene
kontaktirajte nas
 • Addresa: Cara Lazara bb. Sokolac 71350, RS BA
 • Tel: +38757 447-101
 • Email: info@controlpoint.ba
 • Ponedeljak - Petak: 9:00 - 17:00
  Subota - Nedelja:10:00 - 16:00, Ne radimo
Navigacija
 • Početna
 • Proizvodi
 • Servis i Usluge
 • Mreže i Sigurnost
 • O Nama
 • Kontakt
 • © 2016. «Cpoint Design».