Info: +38757 447-101
Pratite nas:

Ko smo mi?

Control your digital life. Control Point

Ko smo mi?

Control your digital life!

Control Point je firma osnovana 2014. godine, čija je primarna djelatnost trgovina računarskom opremom, servisom tehničkih uređaja, dizajnom i vršenjem svih vrsta usluga iz domena informacionih tehnologija.Firma je od početka svog poslovanja nageta na iskrenu i korektnu realizaciju projekata u svim oblastima. Naš osnovni cilj je proširenje, a odatle i kreće naša posvećenost svim sferama i relizacijama naših projekata.

Zadovoljstvo naših klijenata je na prvom mjestu. Trudimo se najviše što možemo, i više od toga, da budemo aktuelni u svim sferama poslovanja, da bi naši klijenti uvijek mogli dobiti najbolji odnos cijene i kvaliteta, kako usluga tako i proizvoda.

Contorl Point je firma osnovana 2014. godine. Ubrzanim razvojem IT tehnologije, došli smo na ideju osnivanja, osjećajući potrebu i prostor za jedinstvena riješenja i ponude iz pomenute oblasti. Za tako malo vremena, stekli smo povjerenje kod naših klijenata, čiji se broj svakim danom povećava, što Nas itekako čini srećnijim, i samim tim nosi veliku podršku u daljem razvijanju firme.

Vizija naše firme je prije svega zadovoljstvo naših klijenata i kupaca. Iz iskrene i korektne saradnje i realizacijea projekata u svim oblastima kreće naša posvećenost svim sferama i relizacijama naših projekata.

Trudimo se najviše što možemo, i više od toga, da budemo aktuelni u svim sferama poslovanja, da bi naši klijenti uvijek mogli dobiti najbolji odnos cijene i kvaliteta, kako usluga tako i proizvoda. Osmjeh zadovoljsta na licima naših klijenata, naša je najveća nagrada.

Prepoznatljivost

Dizajn 85%

Realizacija 95%

Garancija 98%

Podrška 100%


Upoznajte naš TIM

email: sanjin.knezevic@controlpoint.ba

Sanjin Kneževic

Osnivač, vlasnik

email: bozo.motika@controlpoint.ba

Božo Motika

Servis, Referent

email: miljan.petrovic@controlpoint.ba

Miljan Petrović

Web & Graphic Designer

email: dragan.sarac@controlpoint.ba

Dragan Šarac

Menadžer mreža


Naše oblasti poslovanja

Prodaja i Servis

Prodaja i servis: desktop i laptop računara, periferije, mobilne telefonije i opreme, office opreme, mrežne opreme, alarmnih i video komponenti. Sve to i još mnogo toga, sa garancijom!

 

Mreže i Sigurnost

Mrežna riješenja su zapravo neophodna svakoj ozbiljnijoj organizaciji. Korištenjem slične tehnologije nudimo usluge implementacija alarmnih pametnih riješenja i video nadzora.

 

Web Design & Branding

Oblast u kojoj pravi dizajneri dolaze do izražaja. Web Site i prepoznatljiva reklamna, logo i brandig riješenja neophodna su za vidljivost na prebukiranom tržištu. Budite jedinstveni!

 

Programska riješenja

Prodaja i servis: desktop i laptop računara, periferije, mobilne telefonije i opreme, office opreme, mrežne opreme, alarmnih i video komponenti. Sve to i još mnogo toga, sa garancijom!

 

Ostalo

Oblast koja je još u pripremnoj fazi. Nadamo se uskoro da ćete na našoj stranici pod sekcijom PROGRAMSKA RIJEŠENJA, uskoro moći vidjeti primjere, te se više informisati o tome. Hvala na strpljenju!


Neki od naših zadovoljnih klijenata


Imate pitanje ili prijedlog? Kontaktirajte nas! Kontakt

Poslednje izmjene
kontaktirajte nas
 • Addresa: Cara Lazara bb. Sokolac 71350, RS BA
 • Tel: +38757 447-101
 • Email: info@controlpoint.ba
 • Ponedeljak - Petak: 9:00 - 17:00
  Subota - Nedelja:10:00 - 16:00, Ne radimo
Navigacija
 • Početna
 • Proizvodi
 • Servis i Usluge
 • Mreže i Sigurnost
 • O Nama
 • Kontakt
 • © 2016. «Cpoint Design».